Ki olvas minket
Oldalainkat 5 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

 Nagyon sokszor elmondjuk, felhívjuk a figyelmet a nagyfeszültségű vezetékek alatti horgászat mennyire balesetveszélyes.   

Módosítás: (2011. május 13. péntek, 13:51)

Bővebben...

 

 A helyi horgászszövetség áprilisban kezdte a pontyok, keszegek, süllők telepítését. A horgászok szerint szükség is van a rendszeres állományfrissítésre.

 

Bővebben...

 

  Egyesületünk évadnyitó baráti találkozót, versenyt szervezett május 8-ára, a Balla tanya Horgásztóra. Összejövetelünk nem titkolt célja az volt, hogy kellemesen, jó hangulatban töltsük együtt az időt, ismerjük meg közelebbről egymást. A hangsúly a jó „hangulat”-on volt, s ezen apropóból kapta a Hangulat Kupaelnevezést. 

Módosítás: (2011. május 09. hétfő, 08:37)

Bővebben...

 

                                      VERSENYKIÍRÁS

A Debreceni Csali Horgász Egyesület versenyt szervez tagjainak a Balla tanya horgásztavon.

A verseny ideje: 2011. május 08.

 

Módosítás: (2011. május 01. vasárnap, 07:52)

Bővebben...

 

Csónakhasználat

Egyesületünk 2010-ben  kezdett el üzemeltetni egy 5m-es tiszai csónakot, 2LE–s csónakmotorral, amelyet a Tiszalökön,a régi üdülőtelepen lévő hajókikötő mellett tárolunk, az erőműtől 300 méterre, bérelt helyen. A tagság a csónakot, előjegyzés alapján használhatja, 1000 Ft/nap motor nélkül, vagy 2.000,-Ft/nap motorral+ üzemanyag költéség megtérítésével, melynek előjegyzését minden tagunk az egyesület székhelyén igényelheti.

Bővebben...

 
A Debreceni Csali Horgász Egyesületnek vagyok a tagja, az idei, 2010. évi Megyei horgászversenyen a az egyesület színeiben versenyezhettem. Nagy megtiszteltetés volt a válogatott keretében horgászni. Mikor kiderült, hogy lehetőséget kapok a versenyen, volt bennem némi bizonytalanság, idő hiányában nem tudtam száz százalékosan felkészülni . Kimaradt az egyéni, illetve a csapattagokkal való közös tréning, ezáltal csakis a mások tapasztalatiból tudtam stratégiát felállítani.

Bővebben...