Ki olvas minket
Oldalainkat 13 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

  Egyesületünk évadnyitó baráti találkozót, versenyt szervezett május 8-ára, a Balla tanya Horgásztóra. Összejövetelünk nem titkolt célja az volt, hogy kellemesen, jó hangulatban töltsük együtt az időt, ismerjük meg közelebbről egymást. A hangsúly a jó „hangulat”-on volt, s ezen apropóból kapta a Hangulat Kupaelnevezést. 

Módosítás: (2011. május 09. hétfő, 08:37)

Bővebben...

 

                                      VERSENYKIÍRÁS

A Debreceni Csali Horgász Egyesület versenyt szervez tagjainak a Balla tanya horgásztavon.

A verseny ideje: 2011. május 08.

 

Módosítás: (2011. május 01. vasárnap, 07:52)

Bővebben...

 

Csónakhasználat

Egyesületünk 2010-ben  kezdett el üzemeltetni egy 5m-es tiszai csónakot, 2LE–s csónakmotorral, amelyet a Tiszalökön,a régi üdülőtelepen lévő hajókikötő mellett tárolunk, az erőműtől 300 méterre, bérelt helyen. A tagság a csónakot, előjegyzés alapján használhatja, 1000 Ft/nap motor nélkül, vagy 2.000,-Ft/nap motorral+ üzemanyag költéség megtérítésével, melynek előjegyzését minden tagunk az egyesület székhelyén igényelheti.

Bővebben...

 
A Debreceni Csali Horgász Egyesületnek vagyok a tagja, az idei, 2010. évi Megyei horgászversenyen a az egyesület színeiben versenyezhettem. Nagy megtiszteltetés volt a válogatott keretében horgászni. Mikor kiderült, hogy lehetőséget kapok a versenyen, volt bennem némi bizonytalanság, idő hiányában nem tudtam száz százalékosan felkészülni . Kimaradt az egyéni, illetve a csapattagokkal való közös tréning, ezáltal csakis a mások tapasztalatiból tudtam stratégiát felállítani.

Bővebben...

 

Nehezen jött el ebben az évben a megyei horgászverseny. Minden létező negatív körülmény összejött, már már olyan hírek is jöttek, hogy az idén elmarad. Lehet szídni a Mohoszt, de ettől függetlenül mégis csak ez a legjobban várt horgászesemény megyénkben. Ezen a versenyen a megye minden egyesülete a 4 legjobb horgászát indítja, így itt már maga az indulás is egy megtiszteltetés.  Mivel csapatverseny így az egyéni képességek is kicsit kevésbé esnek latba, hiszen egy jó csapat, és eltalált technika, egy stabil eredmény többet ér, mint bármilyen egyszemélyes hadsereg.   A tavalyi évi eredményünkön felbuzdulva, talán kicsit túlságosan is vérmes reményekkel vágtam bele a már hetekkel hamarabbi felkészülésbe. 

Bővebben...

 

2010. június 19-én, nem minden napi előzmények nélkül, megrendezésre került a Hajdú Bihar Megyei horgászverseny, ahol a megye 22 egyesülete képviseltette magát, többek között a mi egyesületünk is.

Úgy gondoltam, hogy a versenyről olvashatunk több helyen is a kívűlálló szemével nézve, de a versenyző szemével nézve talán hitelesebb az élmény. Felkértem a csapat tagjait, írják le gondolataikat, ahogyan azt ők átélték. Elsőként Szabó László, alias "LaciApu" beszámolóját olvashatják a "tovább" gombra kattintva.

Bővebben...