Ki olvas minket
Oldalainkat 85 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

IDE kattintva megnézhetitek a versenyen készült fotókat.

A video később lesz látható.

Takács Lajos

Indexkép 

         VIDEO (kattins a ""bővebben" gombra)

  

Módosítás: (2011. július 20. szerda, 00:42)

Bővebben...

 

 DSCF4099.JPG 2011. junius 14.-én 12.00 órától a Hajdúszoboszlói Halászati Szövetkezet Egyes Tóegységének a Nádudvari úti bejáratánál lehet találkozni Dr. Veres Ferenc  úrral, aki az esedékes haltelepítési halat mérlegeléskor átveszi és kiséri a telepítendő viz partjáig. Bárki, aki kiváncsi a mérlegelésre, a kihelyezésre, az jelen lehet, készíthet róla felvételt. Mivel a tóegység üzemi terület, így arra Dr Veres Ferenc úr jelenlétében mehetnek be horgászok. Azok aki a fent megjelölt időre és helyre nem érkeznek meg, azokat a porta szolgálat nem engedheti be.

 Úgy gondolom ezzel a lehetőséggel több horgásztársunkban megerősítjük azt, hogy amit mondunk amögött tartalom is van. 

MOHOSZ vezetősége

 

  Többen már alig vártuk, de végre ebben az esztendőben is eljutottunk odáig, hogy megrendezzük a szokásos látóképi háziversenyünket. Sajnos a sors (vagy valaki más) ismét úgy alakította, hogy a megyei párbajon már túl vagyunk. A próba, három kategóriában indul: gyermek, felnőtt és versenyhorgász. 

 

Módosítás: (2011. június 08. szerda, 14:03)

Bővebben...

 

  Az AMÍGÓ KLUB és a CSALIBUTIK HORGÁSZBOLT közös szervezésben gyermek horgászversenyt rendez 2011. június 12-én vasárnap 8:00 órától az AMÍGÓ tavon, melyre várunk minden horgászni tudó és nem tudó gyerekeket 14 éves korig. 

 

 

Módosítás: (2011. június 02. csütörtök, 00:13)

Bővebben...

 

 A szerénységet félretéve szeretném örömömet kifejezni, mint a Debreceni CSALI Horgász Egyesület elnöke, abból az alkalomból, hogy a Hajdú-Bihar megyei horgász csapatok megmérettetésén az előkelő harmadik helyezést értük el. Külön öröm, hogy ezen a versenyen Egyesületünk tagjai sorából került ki a megyei bajnok Rohács Péter és a harmadik helyezett Szabó Norbert személyében.Sajnos a nagy versenyen nem tudtam jelen lenni, de a megbízott csapat kapitány Harangi Csaba szinte minden eseményről tájékoztatott és megírta beszámolóját, amit az alábbiakban olvashattok.

Egyesületünk nevében gratulálok a Megyei bajnok csapatnak, a Top Fish He-nek, - kívánom, hogy az országos versenyen minél jobb eredményt érjenek el -  és a második helyezést elért Tiszavirág HE-nek. Külön gratulálok a megyei ifi bajnoknak, ifj. Nagy Csabának.

Takács Lajos  

Módosítás: (2011. május 24. kedd, 19:20)

Bővebben...

 

Az Egyesület vezetősége felhívja tagjai figyelmét, hogy 2011. május 29-én vasárnap a látóképi tavon horgászversenyt rendez kizárólag a Debreceni CSALI HE. tagjai részére. 

Módosítás: (2011. május 18. szerda, 06:45)

Bővebben...