Ki olvas minket
Oldalainkat 12 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

 Kedves Horgásztársak! 

Közismert a Horgásztársak előtt, hogy a horgász szervezetek hagyományosan minden tavasszal megtartják környezetvédelmi napjukat, amikor a horgász tagság többsége aktívan részt vesz saját, vagy a tagság érdekeltségébe tartozó vizek, vízpartok megtisztításában, a környezeti állapotok rendezésében.

Bővebben...

 

 Egyesületünk az alábbi versenyeket rendezi a  közeljövőben:

             2015. 04. 26.  Daru-tó

             2015. 05. 17.  Látóképi-tó

      Részleteket a dátumra kattintással ismerheted meg.

                                              DCSHE Vezetősége

 

A TOP-FISH SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET javaslatára az elmúlt év novemberében összeült néhány egyesületi vezető és egyesületi tag, megvitatni a jelenlegi Hajdú-Bihar megyei horgászlehetőségeket. A beszélgetésen részt vett a Top-Fish SHE mellett a Tiszavirág HE Balmazújvárosról, Az Álomhal HE, a később bejegyzett Kapitális HE és a megbeszélt irányvonalhoz később csatlakozott a Csali HE vezetősége is.

Bővebben...

 

  

Nagy bátorság kell ahhoz, hogy 18 mindenre eltökélt horgásznak reggel fél hétkor a szakadó esőben azt mondani hogy, a meghírdetett horgász verseny elmarad az időjárás miatt. 

Bővebben...

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2013.05.17-én (szombaton) rendezi meg horgászversenyét a Látóképi-víztározón.

Bővebben...

 

 Az Országgyűlés 2013. június 10-én fogadta el a korábbi halászatról és horgászatról szóló jogszabályt szeptember 1-től felváltó új törvényt. A CII. számú törvény június 21-én jelent meg a Magyar Közlöny 102. számában. A törvény szövege teljes terjedelemben itt olvasható. 

Bővebben...