Ki olvas minket
Oldalainkat 18 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Jön a horgászkártya: új, digitális korszak indul a horgászatban is

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye

Bővebben...

 

A Hahttp://hajdu-horgasz.hu/wp-content/uploads/2017/05/horgaszrajz1.jpgjdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége, a Hajdú Bihar Megyei Önkormányzat és a Magyar Országos Horgász Szövetség támogatásaival immár harmadik alkalommal rajzpályázatot hirdet
„Horgászélményem a nyári szünidőben”
címmel, általános és középiskolás diákok részére.

A pályamunkák leadási határideje: 2018. október 30.

Módosítás: (2018. június 10. vasárnap, 07:49)

Bővebben...

 

A Magyar Országos Horgász Szövetség választmányának egyhangú döntése alapján a horgász regisztráció teljesítésével egyidejűleg, már 2018.szeptember 1-jétől elérhető lesz a Magyar Horgászkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papír alapú horgász igazolványt.

Magyarországon a horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős  tevékenység, az elmúlt évek létszámnövekedésének eredményeként a nyilvántartott horgászok száma mára meghaladja a 440.000 főt.

Bővebben...

 

Módosítás: (2018. május 26. szombat, 07:08)

 

A MKéptalálat a következőre: „horgászigazolvány”HOSZ május 25-i válaszmányi ülésén a tagszövetségek képviselői többek között döntést hoztak arról is, hogy jövőre megszűnik a horgász igazolvány, helyét a Horgász Kártya váltja fel.

Bővebben...

 

Az elmúlt hétvégén a megyei szövetség megkezdte ez évre tervezett versenysorozatát, melynek első állomása a csapatverseny volt. Az egyesületek legjobbjai ebben az évben is a balmazújvárosi Sziki-tavon mérkőztek meg egy jó hangulatú sok halat biztosító versenyen. A négy fős csapatokat 3 felnőtt és egy ifjúsági korú versenyző alkotta, mely versenyzők szektoronkénti helyezési számainak összege adta a csapat eredményét. Megyénkből 14 csapat nevezett a versenyre, mely a tó adottságait teljes mértékben kihasználta, gyakorlatilag minden egyes versenyzésre alkalmas horgászhelyen versenyző ült. A zsákmány jelentős részét a kárász és a dévérkeszeg biztosította, de találkozhattunk egy-két rajthelyen pontyokkal is. A csapatverseny során a felnőttek között egyéni bajnoki címet nem hirdettünk, hiszen erre a címre külön versennyel készül a szövetség, melyet két hét múlva a Keleti-főcsatornán tartunk.

Bővebben...