Ki olvas minket
Oldalainkat 14 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2017.09.24-én (vasárnap) rendezi meg,  

horgász versenyét a Nagyhegyesen lévő

DARU-TAVON.

A versenyen csak egyesületi tagok vehetnek részt.

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „haltelepítés”Horgásztársak figyelem!

2017.08.07-én a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége haltelepítést végez a kezelésében lévő Keleti-főcsatorna három szakaszában, Valamint a Nyugati - főcsatornába. Kihelyezésre kerül a horgászok által fogható méretű ponty.

A fentiek alapján általános horgászati tilalom lesz elrendelve a Keleti-főcsatorna mindhárom szakaszára, valamint a Nyugati-főcsatornán 2017. 08.07-én 00:00 órától, 2017. 08. 09-én 24:00 óráig. 

Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

 

Hajdú-Bihar – Nemcsak a vezetőségben történt jelentős változás, hanem a vízkezelésben és a szemléletben is. Interjú Márkus Gáborral, a Hajdú-Bihar Megyei Horgászszervezetek Szövetsége elnökével.

Bővebben...

 

A Hajdú-Bihar megyei Horgász Szervezetek Szövetsége pályázatokat, valamint az iroda nyári nyitvatartási idejét tette közzé, melyeket az alábbi címekre kattintva nézhetitek meg.

- Nyári nyitvatartás

- Halászati őri vizsga

- Halászati őri állás 

 

Kép: SXCSokan szeretnek az irodából kiszabadulva egy tó partján ücsörögni, azonban ennek könnyen bünti lehet a vége, hiába váltottunk a horgásztóra napi jegyet. A NÉBIH felhívja a horgászok figyelmét, hogy Magyarországon horgászati tevékenység kizárólag állami horgászjegy birtokában folytatható.

Bővebben...

 

Tisztelt Horgásztársak!

Az utóbbi időszakban irodánkhoz intézett kérdések alapján ezúton adunk információt az elveszett, megsemmisült horgászokmányokra, valamint Debreceni irodánkban történő ügyfélfogadás és ügyintézésre vonatkozóan.

Bővebben...