Ki olvas minket
Oldalainkat 14 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Tisztelt Horgásztársak!

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetség elnöke az elmúlt napokban írta alá több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására vonatkozó alhaszonbérleti szerződést.

A Halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 37. § kimondja, hogy a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen halfogási tevékenység végzéséhez fogási napló, valamint, a halgazdálkodásra jogosult területi jegye is szükséges.

Bővebben...

 

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége örömmel értesíti a Szövetség horgászegyesületeit és a horgásztársakat, hogy 2017. június 15.-én Szövetségünkhöz megérkezett az új alhaszonbérleti szerződés több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására.

Bővebben...

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2017.06.24-én (szombaton) rendezi meg,  horgászversenyét a Nagyhegyesen lévő

DARU-TAVON.

A versenyen csak egyesületi tagok vehetnek részt.

Bővebben...

 

Kedves Diákok!

2016 őszén a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége és a Hajdú Bihar Megyei Önkormányzat első alkalommal rendezte meg közösen a rajz-és fotó pályázatot, amire 18 általános-és középiskolából 220 tanuló adott be pályaművet. Akkor 19 db. díj került odaítélésre.

Módosítás: (2017. június 16. péntek, 05:47)

Bővebben...

 

Immár 8.alkalommal csábítottuk ki a "szobából a szabadba" horgász-versenyünkre a gyermekeket.A borús idő ellenére is több.mint 40 gyermek készülődött a horgásztudásának megmérettetésére.A természet az igazi arcát mutatta,sütött a nap ,borongott,majd esett az eső.A gyerekek kitartóan fogták a halakat.

Módosítás: (2017. május 16. kedd, 12:57)

Bővebben...

 

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége az éves halasítást ütemtervnek megfelelően május hónapban újból két alkalomra felosztva fog pontytelepítést végrehajtani a hasznosításában lévő vizekbe. A pontyok a Hajdúszoboszlói Bocskai Halászati Kft.-től származnak.

Módosítás: (2017. május 08. hétfő, 15:31)

Bővebben...