Ki olvas minket
Oldalainkat 18 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Balmazújváros, Szíki-tó 2017. november 26. A Debreceni Csali HE pergető verseny eredmény hirdetése. Az eső reggel óta esik, mindenki teljesen átázva, talán az alsóneműkig, amikor megszólal mellettem egy hang. „Fiúk! Nem vagyunk mi egy kicsit őrültek­­­?" A kérdésre én válaszoltam egy öreg vadászbarátom kedvenc mondásával: „ Egy asszonynak van három fia. Egy horgász, egy vadász, de a harmadik teljesen normális.”

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „felkiáltójel”A Debreceni CSALI Horgász Egyesület vezetősége a 2017. november 26-ra meghírdetett pergető verseny- mely a balmazújvárosi Szíki tavon kerül megrendezésre- jelentkezési feltételeit az alábbiak szerint módosítja.

A versenyre nem csak az egyesület tagjai jelentkezhetnek, hanem a nevezés nyílt, azaz bárki, aki a pergetéses horgászatban meg kívánja magát mérettetni. A résztvételi feltételek, valamint a meghírdetett verseny szabályok egyebekben nem változnak.

Eredeti versenykiírás ITT olvasható.

DCSHE vezetősége

 

PERGETŐ EGYÉNI VERSENY!

A verseny helyszíne: SZIKI HORGÁSZTÓ, Balmazújváros

Időpontja: 2017.11.26. vasárnap.

Regisztráció: 7.00, kezdés: 8.00 óra

A verseny jellege: nyílt nevezésű egyéni verseny. Parti verseny 3 fordulóban ( délelőtt,) három szektorban. Szektorváltás 30 percenként.

Nevezési díj 4.000.-ft/fő, mely tartalmazza a területi engedélyt, valamint az ebédet. Az első 25 nevezést fogadjuk el.

Nevezni lehet: - személyesen a CsaliButik horgászboltban, a nevezési díj befizetésével 2017. november 23-ig.

Módosítás: (2017. november 07. kedd, 16:08)

Bővebben...

 

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2017.09.24-én (vasárnap) rendezi meg,  

horgász versenyét a Nagyhegyesen lévő

DARU-TAVON.

A versenyen csak egyesületi tagok vehetnek részt.

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „haltelepítés”Horgásztársak figyelem!

2017.08.07-én a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége haltelepítést végez a kezelésében lévő Keleti-főcsatorna három szakaszában, Valamint a Nyugati - főcsatornába. Kihelyezésre kerül a horgászok által fogható méretű ponty.

A fentiek alapján általános horgászati tilalom lesz elrendelve a Keleti-főcsatorna mindhárom szakaszára, valamint a Nyugati-főcsatornán 2017. 08.07-én 00:00 órától, 2017. 08. 09-én 24:00 óráig. 

Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

 

Hajdú-Bihar – Nemcsak a vezetőségben történt jelentős változás, hanem a vízkezelésben és a szemléletben is. Interjú Márkus Gáborral, a Hajdú-Bihar Megyei Horgászszervezetek Szövetsége elnökével.

Bővebben...