Ki olvas minket
Oldalainkat 10 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Már annyi versenyt rendeznek a megyében, hogy a horgász nem győz válogatni, hogy melyiket részesítse előnyben. De, egy jó egyesületi verseny a Daru tavon sokakat sarkall a részvételre. 2017. 06.24. 07:00. gyülekező, eligazítás , sorsolás, felkészülés, etetés, verseny, mérlegelés, erdményhírdetés, ebéd. Röviden ennyiből áll egy horgászverseny, de nem mindegy, hogy az erre kiszabott 7-8 óra, milyen élményekkel telik el. Van akinek nagyon jó, van akinek kevésbé jó, de alapjában véve minden résztvevő úgy áll fel az ebédlő asztaltól és úgy búcsúzik, hogy jól érezte magát, jól szórakozott és legközelebb is részt akar venni hasonló rendezvényen.

Bővebben...

 

Tisztelt Horgásztársak!

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetség elnöke az elmúlt napokban írta alá több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására vonatkozó alhaszonbérleti szerződést.

A Halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 37. § kimondja, hogy a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen halfogási tevékenység végzéséhez fogási napló, valamint, a halgazdálkodásra jogosult területi jegye is szükséges.

Bővebben...

 

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége örömmel értesíti a Szövetség horgászegyesületeit és a horgásztársakat, hogy 2017. június 15.-én Szövetségünkhöz megérkezett az új alhaszonbérleti szerződés több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására.

Bővebben...

 

A Debreceni CSALI Horgász Egyesület 2017.06.24-én (szombaton) rendezi meg,  horgászversenyét a Nagyhegyesen lévő

DARU-TAVON.

A versenyen csak egyesületi tagok vehetnek részt.

Bővebben...

 

Kedves Diákok!

2016 őszén a Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége és a Hajdú Bihar Megyei Önkormányzat első alkalommal rendezte meg közösen a rajz-és fotó pályázatot, amire 18 általános-és középiskolából 220 tanuló adott be pályaművet. Akkor 19 db. díj került odaítélésre.

Módosítás: (2017. június 16. péntek, 05:47)

Bővebben...

 

Immár 8.alkalommal csábítottuk ki a "szobából a szabadba" horgász-versenyünkre a gyermekeket.A borús idő ellenére is több.mint 40 gyermek készülődött a horgásztudásának megmérettetésére.A természet az igazi arcát mutatta,sütött a nap ,borongott,majd esett az eső.A gyerekek kitartóan fogták a halakat.

Módosítás: (2017. május 16. kedd, 12:57)

Bővebben...