Ki olvas minket
Oldalainkat 16 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

A Hajdú-Bihar megyei Horgász Szervezetek Szövetsége pályázatokat, valamint az iroda nyári nyitvatartási idejét tette közzé, melyeket az alábbi címekre kattintva nézhetitek meg.

- Nyári nyitvatartás

- Halászati őri vizsga

- Halászati őri állás 

 

Kép: SXCSokan szeretnek az irodából kiszabadulva egy tó partján ücsörögni, azonban ennek könnyen bünti lehet a vége, hiába váltottunk a horgásztóra napi jegyet. A NÉBIH felhívja a horgászok figyelmét, hogy Magyarországon horgászati tevékenység kizárólag állami horgászjegy birtokában folytatható.

Bővebben...

 

Tisztelt Horgásztársak!

Az utóbbi időszakban irodánkhoz intézett kérdések alapján ezúton adunk információt az elveszett, megsemmisült horgászokmányokra, valamint Debreceni irodánkban történő ügyfélfogadás és ügyintézésre vonatkozóan.

Bővebben...

 

Már annyi versenyt rendeznek a megyében, hogy a horgász nem győz válogatni, hogy melyiket részesítse előnyben. De, egy jó egyesületi verseny a Daru tavon sokakat sarkall a részvételre. 2017. 06.24. 07:00. gyülekező, eligazítás , sorsolás, felkészülés, etetés, verseny, mérlegelés, erdményhírdetés, ebéd. Röviden ennyiből áll egy horgászverseny, de nem mindegy, hogy az erre kiszabott 7-8 óra, milyen élményekkel telik el. Van akinek nagyon jó, van akinek kevésbé jó, de alapjában véve minden résztvevő úgy áll fel az ebédlő asztaltól és úgy búcsúzik, hogy jól érezte magát, jól szórakozott és legközelebb is részt akar venni hasonló rendezvényen.

Bővebben...

 

Tisztelt Horgásztársak!

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetség elnöke az elmúlt napokban írta alá több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására vonatkozó alhaszonbérleti szerződést.

A Halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló 2013. évi CII. törvény 37. § kimondja, hogy a nyilvántartott halgazdálkodási vízterületen halfogási tevékenység végzéséhez fogási napló, valamint, a halgazdálkodásra jogosult területi jegye is szükséges.

Bővebben...

 

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége örömmel értesíti a Szövetség horgászegyesületeit és a horgásztársakat, hogy 2017. június 15.-én Szövetségünkhöz megérkezett az új alhaszonbérleti szerződés több halgazdálkodási vízterület horgászati célú hasznosítására.

Bővebben...