Ki olvas minket
Oldalainkat 9 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége megkereste a MOHOSZT, hogy tájékoztatást kérjen a SIR kártyával, 2018-tól versenyzői engedéllyel kapcsolatosan.A MOHOSZ részéről Polyák Csaba az alábbi tájékoztatást küldte el megkeresésünkre:

Bővebben...

 

Bővebben...

 

Fogási napló kitöltési útmutató 2018.

Fogási Naplók Leadása 2018.

Határideje: 2018.02.28.

Kötelező:
x a fogások összesítése a napló V. számú Éves fogásösszesítő táblázatában
x a napló III. számú naptárában a horgászattal töltött napok számát összeadni és beírni a naptár végébe!
x a naplót az előírásoknak megfelelően vezetni

Bővebben...

 

Már a halastavakon is kötelező állami horgászjegyet váltaniA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a horgászok figyelmét, hogy 2018. január 1-jétől már a halgazdálkodási létesítményeken, halastavakon történő horgászat esetén is kötelező állami horgászjegyet vagy turista állami horgászjegyet váltani. Az engedélyváltás elmulasztása súlyos szankciókat von maga után. A vonatkozó jogszabályok ismeretének hiánya senkit sem mentesít az előírások betartása alól.

Bővebben...

 

Képtalálat a következőre: „mohosz ib”Ezúton tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy a Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetségének Intéző- és Felügyelő Bizottságai 2017. 12. 11. megtartották -az Alapszabályban előirányzott – ebben az évben, a negyedik ülésüket.

Az elnöki és ügyvezető elnöki beszámolók után, a versenybizottság vezetője értékelte a 2017. évi horgászversenyeket és azok tapasztalatait.

Bővebben...

 

Balmazújváros, Szíki-tó 2017. november 26. A Debreceni Csali HE pergető verseny eredmény hirdetése. Az eső reggel óta esik, mindenki teljesen átázva, talán az alsóneműkig, amikor megszólal mellettem egy hang. „Fiúk! Nem vagyunk mi egy kicsit őrültek­­­?" A kérdésre én válaszoltam egy öreg vadászbarátom kedvenc mondásával: „ Egy asszonynak van három fia. Egy horgász, egy vadász, de a harmadik teljesen normális.”

Bővebben...