Ki olvas minket
Oldalainkat 13 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége is kiemelt feladatként kezeli az ifjúság megszólítását, hogy minél többen szeressék és ismerjék meg a természeti értékeket, a horgászattal való azonosulást.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége 2018. évtől átszervezi és megalakítja az új Ifjúsági és Oktatási Szakbizottságát és ezzel együtt megszervezi az ifjúsági felelősök tájékoztatását.

Bővebben...

 

2018. évi fajlagos tilalmi idő változásokA Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a horgászokat és a halászokat, hogy 2018-ban a rendkívüli pihenőnapok és munkaszüneti napok miatt több esetben változnak a különböző halfajok kifogásának fajlagos tilalmi időszakai.

Bővebben...

 

A versenyzői engedélyt a www.horgaszjegy.hu oldalon  lehet kiváltani. 

A MOHOSZ a versenyzők nyilvántartására 2018. február 1-től a SIR kártya helyett a versenyzői engedélyt vezeti be.

Bővebben...

 
Február 1-jén kezdődik a csuka fogásának fajlagos tilalmi ideje

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tájékoztatja a horgászokat, hogy – a halgazdálkodás és a halvédelem egyes szabályainak megállapításáról szóló 133/2013. (XII. 29.) VM rendelet értelmében – 2018. február 1-jén, csütörtökön nulla órakor elkezdődik a csuka fogásának fajlagos tilalmi ideje. A tilalom március 29-én, a nap huszonnegyedik órájában végződik.

Bővebben...

 

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége megkereste a MOHOSZT, hogy tájékoztatást kérjen a SIR kártyával, 2018-tól versenyzői engedéllyel kapcsolatosan.A MOHOSZ részéről Polyák Csaba az alábbi tájékoztatást küldte el megkeresésünkre:

Bővebben...

 

Bővebben...