Ki olvas minket
Oldalainkat 9 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Több horgász egyesület és horgász, írásban és szóban megkereste Szövetségünket azzal, hogy a Nyugati főcsatorna töltésén való közlekedésben akadályoztatva van.

Előzmény: az állam tulajdonában lévő Nyugati főcsatorna 59+580-70+250 közötti szakaszát Szövetségünk kapta meg a MOHOSZ-tól alhaszonbérleti szerződés alapján horgászati célú hasznosításra.

Bővebben...

 

Több, mint 7000 kilogramm hal kerül kihelyezésre a Hajdú-Bihar Megyei Szövetség által kezelt horgászvizekbe 2018 április 17. és 18-án. A szövetségi vizekbe 3600 kg háromnyaras és 3550 kg kétnyaras ponty kerül telepítésre. A telepítés miatt horgászati tilalom lesz életben 2018. április 17, 18, 19, amely az engedélyek hátoldalán is fel van tüntetve.

Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége

 

iDSCN5919Tisztelt Horgásztársak!

Örömmel tájékoztatjuk Horgásztársainkat, hogy 2018. április 5.-i hatállyal a Magyar Országos Horgász Szövetség alhaszonbérleti szerződést kötött a Látóképi horgásztó – ismertebb nevén DATE tó – horgászati célú hasznosítására Szövetségünkkel.

Bővebben...

 

Ha el akarja vinni, meg kell ölnie - horgászt rabosítottak, mert tátogott a ponty a kocsijábanCsongrád megye - Állatkínzás miatt indult eljárás egy horgásszal szemben, aki nem ölte meg az egyébként szabályosan kifogott halat a Maty-éri víztározónál. A törvény egyértelmű. A vízparton úgy érzik, egyre több az indok arra, hogy büntessék őket.Halőrök és rendőrök ellenőrizték a horgászokat a Maty-éri víztározó mellett március 15-én. A Maty-éri Amatőr Horgászok nevű Facebook-oldalon egy szemtanú azt írta, az egyik megállított horgász autójában még élt – az egyébként szabályosan, két helyre is elkönyvelt – ponty.

Bővebben...

 

Jó hír a ragadozóhalak szerelmeseinek, hogy a húsvéti hosszú hétvégén újra kifogható a csuka és a sebes pisztráng. Továbbra is tarHúsvéti nyúl hozta csuka és pisztrángt azonban a balin, a sügér, a fogassüllő és a kősüllő fajlagos tilalmi ideje, ezért esetükben a fogási tilalom betartására ügyelni kell!

Bővebben...

 

Forrás: M1 hiradó