Ki olvas minket
Oldalainkat 28 vendég böngészi
BelépésSzavazások
Hogy tetszik az új oldal?
 
Banner Slider

Kedves Krakkó Tamás!

Olvastam az szegedi OHCSB-ről írt értékelésedet. Előre bocsátom, nem szeretném azt a látszatot kelteni, hogy a pálya széléről kiabálok, mondom az okosságot, mert ez nem így van. Nem értek a versenyhorgászathoz, csak a tapasztalataimat szeretném elmondani, mivel a vasárnapi fordulón részt vettem, mint drukker. Az egyesületünk egyik tagjának, Sorosi Petinek szurkoltam és kíváncsi voltam arra, hogy az a gyerek, aki kb. másfél hónapja fogott először rakós botot a kezébe, hogyan teljesít. Szerintem jól.

Bővebben...

 

TCSOB (OHCSB) értékelés

Megyénk horgászcsapata hazaérkezett a 2018-as Tagszövetségi Csapatok Országos Bajnokságáról. Az edzésnapok után sok tapasztalatot szerezve vágott neki a 9 fős társaság az első fordulónak, ahol a szektoreredményeket figyelembe véve vállalható helyezési számok születtek. Általánosan elmondható, hogy a 4 órás versenyen 5 és 10 darab pontyot kellett megfogni, az egyéb halfajhoz tartozó zsákmány csak kicsit befolyásolta a versenyt. Szombaton kiemelkedő szektoreredményünk nem született ugyan, de a legrosszabb helyezési számokat is sikerült elkerülni. 7-12 közötti eredményeket horgászott a csapat, mely a szombat esti forduláshoz a 12. helyhez volt elég.

Bővebben...

 

Mit kell tudni a horgász regisztrációról és a Magyar Horgászkártyáról?

A Magyar Országos Horgász Szövetség információs kiadványa

MOHOSZ_kartya_kisokos.jpg

Bővebben...

 

Jön a horgászkártya: új, digitális korszak indul a horgászatban is

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye

Bővebben...

 

A Hahttp://hajdu-horgasz.hu/wp-content/uploads/2017/05/horgaszrajz1.jpgjdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége, a Hajdú Bihar Megyei Önkormányzat és a Magyar Országos Horgász Szövetség támogatásaival immár harmadik alkalommal rajzpályázatot hirdet
„Horgászélményem a nyári szünidőben”
címmel, általános és középiskolás diákok részére.

A pályamunkák leadási határideje: 2018. október 30.

Módosítás: (2018. június 10. vasárnap, 07:49)

Bővebben...

 

A Magyar Országos Horgász Szövetség választmányának egyhangú döntése alapján a horgász regisztráció teljesítésével egyidejűleg, már 2018.szeptember 1-jétől elérhető lesz a Magyar Horgászkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papír alapú horgász igazolványt.

Magyarországon a horgászat az egyik legnépszerűbb szabadidős  tevékenység, az elmúlt évek létszámnövekedésének eredményeként a nyilvántartott horgászok száma mára meghaladja a 440.000 főt.

Bővebben...